TAKIMET (1)

Takimi u organizua në Korfuz

Hene, 16 Korrik 2012

Më 16 korrik një goditje jashtë Takimi u organizua në Korfuz. Udhëheqësi i projektit shpjegoi punën administrative që duhet të kryhen nga partnerët e projektit. Korfuz Port detajuar rolin e Sarandës Portit, si raportet e progresit, të paguara nga i përket procedurave, zbatimi i projektit dhe lidhja me aktivitete. Doracaku Programi ka qenë i shpërndarë në portin e Sarandës, ndërsa disa pika kyçe të saj u shpjeguar.

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.