FAQA PUNE 3

FP/KODI I VEPRIMIT FP/TITULLI I VEPRIMIT
FP 3 Identifikimi i çështjeve Mjedisore / ndikimet në çdo Port
VEPRIMI 3.1 Vlerësimi i aspekteve mjedisore aktuale dhe ndikimet
VEPRIMI 3.2 Plani i përbashkët Mjedisit për rritjen e Praktikave të Përbashkëta Politikave/Mjedisore

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.