EL PORT AL
VEPRIMET RRITJA E PËRBASHKËTA NË MJEDIS PORTET E NDËRKUFITARE TË ZONËS SARANDË KORFUZ IGUMENICË More
SARANDE PORT
Porti i Sarandës është porti kryesor i Shqipërisë Jug-Lindore dhe vepron si pasagjer dhe portin… More
IGUMENITSA PORT
Krijimi i portit të ri të Igumenica është pjesë e një zhvillim më të gjerë…
KURFUZ PORT
Port Korfuzit Autoriteti SA (O.L.KE. SA) SA është aksionari i vetëm i shtetit grek. More
 • saranda228 Nëntor,, 2012

  Hapat e ardhshëm

  Plani i punës ngritur gjatë nisin takimet ka identifikuar detyrat kyçe të ardhshëm që do të ndërmerren për zbatimin e projektit.
  Read more
 • 26 nëntor, 2012

  Progresi i projektit

  Udhëheqës i projektit ka siguruar fillimin në kohë të projektit
  Read more

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

 • No posts to display.