MBLEDHJE PUNE

KONFERENCË-MBLEDHJE PUNE

Premte, 13 Dhjetor 2013

Me sukses u përfundu dyditëshi që organizoj Autoriteti Portual i Korfuzit me 4 dhe 5 dhjetor në kuadrin e programit El PORT AL. Ditën e par, me 4 dhjetor, u realizu konferenca për veprimet mjedisore të porteve të Korfuzit-Igoumenicës-Sarandës dhe morrën pjes delegacione nga të tre portet, Autoritetet Portuale, Periferia e Ishujve të Jonit, Bashkia e Korfuzit, Organizata dhe Shoqata Ekologjike dhe palët e inseresuar për funksionimin e porteve.

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.