SARANDE PORT

Porti i Sarandës është porti kryesor i Shqipërisë Jug-Lindore dhe vepron si pasagjer dhe portin komerciale.

Nuk është një 60 metra katrore anije dok për anijet dhe hydrofoils që vijnë nga Korfuzi.Thellësia e detit në këtë pikë është 3.5 m.

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.