KURFUZ PORT

Port Korfuzit Autoriteti SA (O.L.KE. SA) SA është aksionari i vetëm i shtetit grek.

 

"SA O.L.KE." menaxhon portin e Korfuzit, tre portet e PAXOS, portin e Othoni Ereikoussa portit, dhe një pjesë e rëndësishme e ujore të qytetit të Korfuzit.

Misioni kryesor i "O.L.KE. SA"burimi kryesor i të ardhurave është funksion i portit të Korfuzit e cila është portë kryesore në ishull për të dy individëve dhe mallrave.

Në tre vitet e fundit nga porti i Korfuzit mesatarja lëviz (përjashtuar anijet turistike) 1.300.000 pasagjerë dhe automjete, ndërsa 536.000 vizituar 485 me 640.000 pasagjerë lundrimit.Qarkullimi mesatar vjetor për të njëjtën periudhë arriti në 2.900.000 €.

"SA O.L.KE." drejtuar nga një Bord 7-anëtarësh të drejtorëve dhe President / CEO dhe mbikëqyret nga Ministria e Punëve Detare, Ishujt & Peshkimit (Y.TH.Y.N.AL.) ka përgjegjësinë e politikës portit të vendit.

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.