EL PORT AL
VEPRIMET RRITJA E PËRBASHKËTA NË MJEDIS PORTET E NDËRKUFITARE TË ZONËS SARANDË KORFUZ IGUMENICË More
SARANDE PORT
Porti i Sarandës është porti kryesor i Shqipërisë Jug-Lindore dhe vepron si pasagjer dhe portin… More
IGUMENITSA PORT
Krijimi i portit të ri të Igumenica është pjesë e një zhvillim më të gjerë…
KURFUZ PORT
Port Korfuzit Autoriteti SA (O.L.KE. SA) SA është aksionari i vetëm i shtetit grek. More

Vendos l'indirizzo email del tuo account. Ti verrà inviato un codice di verifica. Una volta ricevuto il codice, potrai scegliere una nuova password per il tuo account.

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.