EL PORT AL
VEPRIMET RRITJA E PËRBASHKËTA NË MJEDIS PORTET E NDËRKUFITARE TË ZONËS SARANDË KORFUZ IGUMENICË More
SARANDE PORT
Porti i Sarandës është porti kryesor i Shqipërisë Jug-Lindore dhe vepron si pasagjer dhe portin… More
IGUMENITSA PORT
Krijimi i portit të ri të Igumenica është pjesë e një zhvillim më të gjerë…
KURFUZ PORT
Port Korfuzit Autoriteti SA (O.L.KE. SA) SA është aksionari i vetëm i shtetit grek. More

Vendos l'indirizzo email associato al tuo account. Il nome utente ti verrà inviato via email.

TRAFIKUT DETAR

FORUMI FUNDIT

  • No posts to display.